Στην Ρόδο ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δελτίο τύπου-«Στην Ρόδο ο Αναπληρωτής .Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Με τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος και μέλος στην εταιρεία του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Πάνος Καρδαράς. Η συνάντηση είχε χαρακτήρα ενημέρωσης του δημάρχου Ρόδου και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε θέματα, που σχετίζονται με την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριοτήτων μεταξύ Ρόδου και Θεσσαλονίκης στους τομείς της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, των μεταφορών, του τουρισμού, της συμμετοχής σε Εκθέσεις και σε άλλες εκδηλώσεις. Μετά την συνάντηση ο κ. Καρδαράς δήλωσε:
"Συζητήσαμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και όλα αυτά, που θα μπορούσαν να γίνουν για αναπτύξουμε πιο στενούς δεσμούς εμείς από την Θεσσαλονίκη με τη Ρόδο. Μιλήσαμε ιδιαίτερα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Δωδεκανήσων και μετέφερα στον Δήμαρχο την σχετική επιθυμία των επιχειρηματιών ως εκπρόσωπος και επιστημονικός σύμβουλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος. Επίσης τον κάλεσα εκ μέρους του συνδέσμου στην Διεθνή Έκθεση.
Η πρόταση του δημάρχου σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι να γίνει γραμμή Θεσσαλονίκη - Ρόδος - Κρήτη."
Τέλος έγινε αναφορά σε θέματα του τουρισμού και τόνισα πόσο σημαντικό θα είναι για τα Δωδεκάνησα να δέχονται επισκέπτες από Βαλκανικές χώρες, που τώρα έρχονται στη Θεσσαλονίκη και αναγκάζονται συχνά να ταξιδεύουν μέσω Αθηνών για να φτάνουν στη

Share