Στα 2 εισιτήρια το 1 δώρο ! Της Πίτσας Χατζή

Ευνοημένα τα νησιά των Κυκλάδων τόσο στην απόσταση ,ναυτικά μίλια απο Πειραιά οσο και απο προσφορές που δέχονται απο εταιρίες οι οποίες σπεύδουν και καλά κάνουν ,να τονώσουν την τουριστική αγορά των Κυκλαδίτικων νησιών προσφέροντας στα 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια το ενα δώρο !
Ετσι η συνεργασία της Blue star Ferris με την Vodafon και της Hellenicseaways με την Cosmote εχει ως αποτέλεσμα να εχουν ...βουλιάξει στην κυριολεξία η Πάρος ,Νάξος Τήνος και τα υπόλοιπα νησάκια και να μην υπάρχει για ολο τον Αύγουστο ..οχι δωμάτιο σε ξενοδοχείο αλλά ουτε ..ράτζο σε αχυρώνα!
Το γεγονός οτι οι νησιωτικοί αυτοί προορισμοί είναι και αρκετά κοντινοί απο το λιμάνι του Πειραιά ,περίπου 4-5 ώρες διαρκεί το ταξίδι ,δίνει την ευκαιρΐα σε πολλούς Ελληνες εκδρομείς ,κυρίως του Αυγούστου να απολαύσουν τις διακοπές τους εχοντας και ενα καλό πακέτο διακοπών.

Οπως μας είπαν σήμερα φίλοι Παριανοί αυτη την στιγμή το νησί είναι γεμάτο με Ιταλούς ,Γάλλους και φυσικά Ελληνες τουρίστες και δεν πέφτει καρφίτσα !
Τόσο τουριστικό κόσμο δεν εχουν ξαναδεί στο νησί,με αποτέλεσμα ακόμα και οι ίδιοι που παραδέχονται οτι είναι λίγο...γκρινιάρηδες να μην προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες !
Η Παροικιά εχει αλωθεί κυριολεκτικά ,το ίδιο και η Νάουσα και τα υπόλοιπα σημεία του νησιού!
Ευχάριστα ολα αυτά και μακάρι να πάει ετσι και να κλείσει και η φετινή σεζόν για ολους τους Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς με τα καλύτερα αποτελέσματα!
Ομως θα ήθελα να απευθύνω κλείνοντας και μια ερώτηση ..

Αυτές οι προσφορές εκτός απο τα κοντινά νησιά μήπως θα μπορούσαν να γίνουν και για τα πιο μακρινά που εξ αντικειμένου λόγω απόστασης χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη ?
π.χ Κάσος ,Καστελόριζο,Αστυπαλιά ,Τήλος ,Κάλυμνος ,Σύμη ,Κως που είχε και τα προβληματάκια της τελευταία ?...αλλά και οπου αλλου πιάνουν λιμάνια και για οσο θα πιάνουν ακόμα την καλοκαιρινή περίοδο ,η blue star και η hellenicseaways? Μιλάμε για πανέμορφα και ειδυλλιακά νησιά που το μόνο τους μειονέκτημα είναι η απόσταση και ετσι μένουν λίγο ..ξεχασμένα και ..παραπονεμένα !

Οσο για την Vodafon και την Cosmote δεν το διαπραγματεύομαι ..οι καλύτεροι πελάτες τους είμαστε και εμεις εδω στα λίγο........ μακρινά Δωδεκάνησα!

Ας κάνουν μια καλή προσφορά και για εδω ,εαν δεν την εχουν κάνει ,ωστε να προσελκύσουν και εκδρομείς του Σεπτεμβρίου που είναι αρκετοί και θέλουν να ταξιδέψουν στα νησιά μας ,αλλά ισως τους πέφτει λίγο βαρύ ολο το πακέτο!
Ας βάλουν ολοι ενα ..χεράκι ειδικά για τα πιο μικρά και μακρινά νησάκια μας !
Το κίνητρο στις συνεχιζόμενες ημέρες της κρίσης ειδικά εαν είναι οικονομικό πάντα εχει ενα καλό αποτέλεσμα για όλους !

Καλό και ήρεμο 15 Αύγουστο!

Share