Στέγαση του ΠΑΜΕΑ στη Ρόδο

Με απερίγραπτη χαρά ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε στους καλούς μας φίλους στη Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα πως από σήμερα μας παραχωρήθηκε δημοτικό οίκημα ως στέγη του Π.Α.Μ.Ε.Α στην περιοχή των Αγίων Αποστολών Άνω με αριθμό 20 στην Κοινότητα Ρόδου. 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, το Τοπικό Συμβούλιο, την κ. Σουσάνα Καρδούλια και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο για την διαρκή και διαχρονική στήριξη τους στον σύλλογο μας, πλέον και με την παραχώρηση στέγης, που πώς και πώς το περιμέναμε! 

 

Σκοπός μας η διασύνδεση της ανακύκλωσης με την προσβασιμότητα. Είμαστε διαθέσιμοι σε όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, ώστε να συμβάλλουμε με όλα τα μέσα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. 

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές μας που βοηθούν με τον τρόπο τους ώστε να μπορούμε να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, καθώς και όλο τον κόσμο που μαζεύει ένα προς ένα τα καπάκια του για τον ίδιο σκοπό. Είμαστε ευγνώμονες που όλη η Ρόδος και τα λοιπά Δωδεκάνησα μας αγκάλιασαν και στηρίζουν τις δράσεις μας! ΠΑΜΕΑ#Προσφερω#Αγαπη#Μοιραζω#Ελπιδα#Ανθρωπια

 

Μετά τιμής 

 

Η πρόεδρος του Π.Α.Μ.Ε.Α

Έλενα Κουνάκη


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...