Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης - ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης - ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Συμπληρώνονται έντεκα (11) χρόνια (23/5/2017 - 23/5/2017) χρόνια από τη θυσία του Σμηναγού της Ελληνικής Αεροπορίας Κώστα Ηλιάκη. Πρόσφερε την ίδια του τη ζωή στην προσπάθειά του να διαφυλάξει την ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία της πατρίδας μας σε αερομαχία με Τούρκο εισβολέα πάνω από την Κάρπαθο!

Ο Κώστας Ηλιάκης θα παραμείνει στις μνήμες μας και το όνομά του στις σελίδες δόξας και ανδρείας της Ελληνικής Ιστορίας.

Ο αγώνας του και η θυσία του θα είναι διαχρονικά και πάντα επίκαιρη και έχουν ιδιαίτερη αξία στις ημέρες που η πατρίδα μας και η ελληνική κοινωνία αναζητούν πρότυπα. Πρότυπα που θα εμπνεύσουν και θα οδηγήσουν τη χώρα στο δρόμο της προόδου. Πρότυπα που θα στείλουν το μήνυμα στην Τουρκία που ανερμάτιστα και καταπατώντας το διεθνές δίκαιο προκαλεί στο Αιγαίο μας και προβάλλει παράνομες και επεκτατικές απαιτήσεις.

Οι Έλληνες ενωμένοι ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στις 23 - 24/5/2017 θα περιοδεύσει στο νησί της Καρπάθου, θα έχει συνάντηση με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τους φορείς του νησιού και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για το Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη. -- Mε εκτίμηση, photo Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608, 509 | f.: 2241360571 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...