Σε καρδιακή ανεπάρκεια οφείλεται ο θάνατος του 7χρονου στη Κω....

Τραγικό τέλος είχε ένα 7 χρονο αγόρι από τη Γαλλία (γεννήθηκε τέλη Αυγούστου του 2007) κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κω.
Η νεκροτομή που έγινε σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο Κω από τον Ιατροδικαστή κ. Παμαγιώτη Κοτρώτσο (ο οποίος έφτασε από τη Ρόδο γι'αυτό το σκοπό) κατέδειξε ως επίσημη αιτία θανάτου του άτυχου παιδιού την καρδιακή ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 7χρονος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, το οποίο πιθανότατα να μην γνώριζαν ούτε οι γονείς του.

Το άτυχο παιδί διακομίσθηκε αρχικά την περασμένη Κυριακή σε ιδιωτική ιατρική εταιρεία του νησιού, με συμπτώματα  γαστρεντερίτιδας (έκανε εμετό) η οποία και αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή και το παιδί επέστρεψε κανονικά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους γονείς του, στο Μαρμάρι, για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Την Τετάρτη το παιδί αισθανόταν και πάλι κάποια αδιαθεσία και οι γονείς ζήτησαν να διακομισθεί  σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Την Πέμπτη η

κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και από την Ιατρική εταιρεία συστήθηκε να πάει σε ιδιώτη Παιδίατρο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Τελικά με το που προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Κω,  4 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης το παιδί -δυστυχώς- κατέληξε από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια (εξού και το υγρό στην κοιλιακή χώρα).
ΠΗΓΗ: Aegenaews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...