Σε κανονική κυκλοφορία η εθνική οδός Τσαΐρι - Αεροδρόμιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Σε κανονική κυκλοφορία η εθνική οδός Τσαΐρι - Αεροδρόμιο -Αποκαταστάθηκαν άμεσα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι καταπτώσεις βράχων και η βροχόπτωση

Ενημέρωση για τις άμεσες ενέργειες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή ερωτήματα πολιτών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. για τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες νυχτερινές και πρωινές ώρες στη Ρόδο οι οποίες δημιούργησαν καταπτώσεις βράχων στην εθνική οδό Τσαΐρι - αεροδρόμιο, ενημερώνει για τις άμεσες ενέργειες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. που είχαν σαν αποτέλεσμα την επαναφορά σε κανονική κυκλοφορία του παραπάνω οδικού άξονα.

Συγκεκριμένα με έγγραφό του που απέστειλε σήμερα 19.5.2017 τις πρωινές ώρες, καλεί για την άμεση ενεργοποίηση της εργολαβίας «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμυρών, καταπτώσεων κ.λπ. στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου».

Το παραπάνω επείγον του έγγραφο εστάλη προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο, την αποκατάσταση του οδοστρώματος άμεσα και την απόδοση του δρόμου σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος ευχαριστεί για τη συνεργασία την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ν.Αι.. -- Mε εκτίμηση, photo Εμμανουήλ Χρύσης Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...