Σίριαλ η ζωή της Μαλβίνας - Διαψεύδεται από τις κόρες της

Τηλεοπτικό... comeback της Μαλβίνας με ένα σίριαλ που αναφέρεται στη ζωή της! Η Μαλβίνα Κάραλη, η οποία με την ιδιαίτερη και πολύ προσωπική πένα της αλλά και τις καυστικές εκπομπές της άφησε εποχή στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικότερα "επιστρέφει" σε μία σειρά που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί "βγαλμένη από τη ζωή της". Για να ακριβολογούμε, το τελευταίο βιβλίο της αείμνηστης δημοσιογράφου "πιο πολύ, πιο πολλοί", που περιλαμβάνει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη δια χειρός Άννας Αδριανού που εκτός από έμπειρη σεναριογράφος ήταν και φίλη της.

Πηγή: ESPRESSO

enikos

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ζωή της Μαλβίνας θα γίνει σίριαλ και θα βασίζεται στο βιβλίο «Πιο πολύ, πιο πολλοί» που περιείχε πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία της γνωστής δημοσιογράφου οποία έφυγε από την επάρατη νόσο το 2002

Μέσω Facebook οι κόρες της Μαλβίνας Κάραλη διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τη ζωή της μητέρας τους να γίνεται σίριαλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ζωή της Μαλβίνας θα γίνει σίριαλ και θα βασίζεται στο βιβλίο «Πιο πολύ, πιο πολλοί» από τις εκδόσεις Αστάρτη που περιείχε πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία της γνωστής δημοσιογράφου οποία έφυγε από την επάρατη νόσο το 2002.

Οι κόρες της Μαλβίνας έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα τονίζοντας ότι η συζήτηση ξεκίνησε μετά από σχετικό εξώφυλλο περιοδικού.

«Ξεκαθαρίζουμε, ακόμα κι αν το "Πιο Πολύ, Πιο Πολλοί" μεταφερόταν στην τηλεόραση, το βιβλίο ΔΕΝ αποτελεί αυτοβιογραφία, είναι μυθιστόρημα. Άρα η είδηση που λέει ότι η ζωή της Μαλβίνας μεταφέρεται στην τηλεόραση είναι ανακριβής», αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook και προσθέτουν ότι, «αντίθετα απ΄ότι λέγεται συχνά, η ίδια η Μαλβίνα απεχθανόταν τις βιογραφίες- κατά κανόνα μιλάμε για αγιοποιημένες μπαρούφες ή πικρόχολες αποδόσεις μιας κάποιας υποκειμενικής πραγματικότητας».

proto thema

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...