Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό στους δύο εμπλεκόμενους στο φόνο της νεαρής Ελένης

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση, πάντως, την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Την Τετάρτη, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

enikos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...