Περιοδεία στην Άνδρο – δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8/9/23

Περιοδεία στην Άνδρο – δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη

Πρώτη επίσκεψη γνωριμίας με το νησί της Άνδρου πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Αγγέλου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας επισκέφτηκε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου όπου συζήτησε με τον διοικητή και τους πυροσβέστες που υπηρετούν σε αυτό και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υπηρεσίας και τις ανάγκες που υπάρχουν. Επισκέφθηκε και συζήτησε  με τους εργαζόμενους στο Επαρχείο Άνδρου όπου επίσης ενημερώθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν στις υπηρεσίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με πρώτο και κύριο αυτό της υποστελέχωσης. Τέλος, επισκέφθηκε τμήμα των υπηρεσιών του Δήμου Άνδρου. 

Μετά το τέλος της περιοδείας, ο Γιάννης Αγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάσταση στο όμορφο νησί της Άνδρου δεν αποτελεί εξαίρεση από τη γκρίζα εικόνα που έχει διαμορφώσει διαχρονικά η πολιτική κυβερνήσεων και περιφερειακών και δημοτικών αρχών. Ο λαός της Άνδρου δε μπορεί να δώσει κι άλλη παράταση σε όσους τον έφεραν ως εδώ. Γι αυτό να αξιοποιήσει αυτή την εκλογική μάχη και να στείλει ισχυρό μήνυμα αλλαγής του αρνητικού συσχετισμού με δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τη μόνη δύναμη που βάζει σταθερά μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού των νησιών μας. Τη μόνη δύναμη που παλεύει για πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό όλων των υπηρεσιών. Για αντιπυρική προστασία με στελέχωση στο ύψος των αναγκών της πυροσβεστικής υπηρεσίας με μόνιμους πυροσβέστες, με αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα. Τη μόνη δύναμη που στηρίζει την υγεία του λαού ως δικαίωμα και αγαθό και όχι κόστος. Τη μόνη δύναμη που τάσσεται ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την καταστροφή του περιβάλλοντος και της πολιτισμικής κληρονομιάς για τα κέρδη των λίγων. Γι’αυτό στις 8 Οκτώβρη γυρίζουμε τη πλάτη στο συμβιβασμό με τα λίγα. Ρίχνουμε κόκκινο στο γκρίζο που μας περιβάλλει και στο μαύρο που μας ετοιμάζουν».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα βρεθεί σύντομα ξανά κοντά στους Ανδριώτες και τις Ανδριώτισσες μαζί και με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Άνδρο, Γιαννίτση Δήμητρα και Ρεμούνδου Κατερίνα.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...