Παναγιώτης Κουνάκης για ΦΠΑ: Πρέπει να ντρεπόμαστε που μας εκπροσωπούν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η τελευταία εβδομάδα είναι ιστορική από αρνητικής απόψεως για την Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου. Σε αυτό τον αγώνα που δόθηκε από τον περιφερειάρχη , τον δήμαρχο την ένωση ξενοδόχων , το Επιμελητηριο , τον Σετε και αρκετούς φορείς έλειπαν οι βασικότεροι συντελεστές ώστε το μέτωπο να είναι αρραγές. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πωοι ίδιοι που στην συνάντηση με τον πρόεδρο της βουλης κ. Βούτση ήταν απέναντι μας ,ειναι οι ίδιοι που ορκίζονταν πως δεν θα καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και ήρθαν τότε στο περιφερειακό συμβούλιο που έγινε στην Αθήνα να μας πείσουν και να μας υπνωτίσουν πως μόνο στο μυαλό μας υπήρχε η κατάργηση. Όπως και όλη η κυβέρνηση από υπουργούς μέχρι τον πρωθυπουργό.

Τα επιχειρήματα μας ήταν ατράνταχτα και η συνοχή όλων τεράστια , φαίνεται πως στα σημαντικά προβλήματα του τόπου δεν έχουμε καμία διαφορά και είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, οποίος ήταν στην συνάντηση μπορει να αισθανθεί περήφανος για όλους εκτός από αυτούς που πραγματικά πρέπει να ντρεπόμαστε που μας εκπροσωπούν.

Οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αρέσκονται στις δικαιολογίες και στην κάλυψη πίσω από την κομματική και κυβερνητική τους ταυτότητα ήταν απέναντι μας αντί να μας παρακινούν να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι σε αυτόν τον διαχωρισμό και την κατάφωρη αδικία από χίλιες πλευρές.

Για κάποιους πολιτικά "άπειρους" ήταν μαθημα ενώ για τους πολιτικά " έμπειρους" υπενθύμιση πως όσο τα κόμματα εκπροσωπούνται στα νησιά και όχι τα νησιά στα κόμματα δεν θα έχουμε φωνή στο κοινοβούλιο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...