Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στο "Σπίτι του Αη Βασίλη" στην Ιαλυσό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στο «Παραδοσιακό Σπίτι» των Γυναικών της Ιαλυσού και στο «Σπίτι του Άη Βασίλη», στο Santa Run και σε σειρά εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στο νησί της Ρόδου για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ενόψει του ερχομού του νέου έτους

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, πολιτιστικών συλλόγων και του Δήμου του νησιού, παρέστη σε μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και ενόψει του νέου έτους που σε λίγες ώρες θα υποδεχθούμε. Συγκεκριμένα:

Παρέστη στα εγκαίνια του «Σπιτιού του Άη Βασίλη» στις 29.12.2016, εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού & ο Σύλλογος Γυναικών Ιαλυσού στο «Παραδοσιακό Σπίτι», παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλλου και πλήθους κόσμου.

Την ίδια ημέρα παρέστη στην επιτυχημένη εκδήλωση Santa Run Rhodes που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και με συμμετοχή χιλίων περίπου συμπολιτών μας (παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες), με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Το χρονικό διάστημα 17 - 30.12.2016 στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος Ρόδου, τα στελέχη των Δημοτικών Ενοτήτων και των εταιρειών του (Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ΔΕΡΜΑΕ κ.λπ.) και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Ο κ. Χ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και απόψεις με τους πολίτες της Ρόδου που παραμένουν προβληματισμένοι και επιφυλακτικοί με τη ρευστή και δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν την αισιοδοξία τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...