Ο Νίκος Γερονικόλας στο πλευρό του Μανώλη Γλυνού - Ηχηρή συμμετοχή των παραγωγικών δυνάμεων του Τουρισμού στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας

Ο Νίκος Γερονικόλας στο πλευρό του Μανώλη Γλυνού.

-Ηχηρή συμμετοχή των παραγωγικών δυνάμεων του Τουρισμού

στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας.

 

           - Η  «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την δυναμική υποψηφιότητα του Νίκου Γερονικόλα του Ιακώβου. Ενός συμπολίτη μας  που συνδυάζει την οικογενειακή παράδοση με την καινοτομία στον τομέα της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

            Η  αποδοχή από τον Νίκο Γερονικόλα  της πρότασης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μανώλη  Γλυνού , επιβεβαιώνει ότι η παράταξη αποτελεί σημείο σύγκλισης των υγιών επιχειρηματικών, παραγωγικών,  κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

            Ο Νίκος Γερονικόλας συνδυάζοντας  πετυχημένα πρωτοποριακές δράσεις με ταυτόχρονη προβολή του τόπου μας, αποδεικνύει  ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου δεν είναι απλά μία εξαγγελία αλλά ένας ρεαλιστικός στόχος.

            Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός χαιρετίζοντας την ένταξη του Νίκου Γερονικόλα  στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου δήλωσε τα εξής: « Εκφράζουμε έμπρακτα  ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα νέων ανθρώπων όπως ο Νίκος Γερονικόλας, που επιλέγουν να συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση, να επενδύουν και να στηρίζουν την τοπική μας οικονομία είναι απαραίτητος. Ο Νίκος Γερονικόλας, έμπρακτα δίνει καθημερινά ψήφο εμπιστοσύνης στα νησιά μας και τις δυνατότητες τους. Διαθέτει πίστη, όραμα και γνώσεις. Αρετές  τις οποίες έχουμε ανάγκη να μεταλαμπαδεύσουμε στην δημόσια διοίκηση και την τοπική πολιτική σκηνή. Μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους της νέας γενιάς μπορούμε να κάνουμε πράξη την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, τα οφέλη της οποίας θα διαχέονται σε όλη την κοινωνία. Καλωσόρισες Νίκο, καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο Νίκος Γερονικόλας στη δήλωση της υποψηφιότητας του αναφέρει τα έξης:

Συντάσσομαι στον κοινό αγώνα της Συμμαχίας με όλες μου τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία στον τουριστικό κλάδο.  Θεωρώ ότι τα υπέροχα νησιά μας, αποτελούν μία ανεκτίμητη κληρονομιά και οφείλουμε πρώτοι εμείς να αντιληφθούμε την αξία τους και να τα αναδείξουμε. Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ταυτίζεται με την αγάπη για τον τόπο μας, που οφείλουμε να σεβαστούμε για να συνεχίζει να μας προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές και τα αγαθά του.  Απ’ αυτό ορμώμενος αλλά και για δύο επιπλέον λόγους, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω σ’ αυτές τις εκλογές

Ο πρώτος λόγος είναι ότι τα νησιά μας και οι επιχειρήσεις μας είναι ένα αδιαίρετο σύνολο. Δεν μπορούμε να διαχωρίζουμε την επαγγελματική ιδιότητα από την ευημερία του τόπου μας. Όταν ευημερεί ο τόπος, ευημερούν και οι επιχειρήσεις αλλά και οι εργαζόμενοι.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Μανώλη Γλυνό, με τον οποίο μας συνδέει μια μακρόχρονη οικογενειακή φιλία. Ο Μανώλης είναι άξιος επιστήμονας, καλός οικογενειάρχης, ένας ηθικός άνθρωπος. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν εγγύηση για όλα όσα έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει. Γι’ αυτό είμαι βέβαιος πως η νίκη της Συμμαχίας θα αποτελέσει ορόσημο για έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο διακυβέρνησης."

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Γερονικόλας του Ιακώβου είναι Γενικός Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ Ομίλου Γερονικόλα. Είναι διπλωματούχος του University of Surrey στο Hotel & Catering Management και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου “Διπλωματικής Πρακτικής” από τη Διπλωματική Ακαδημία του Λονδίνου, με μεταπτυχιακή διατριβή “Η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Είναι αιρετό μέλος της Διοίκησης του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΔ από το 2011 και εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας. Είναι επίσης αιρετό μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τραπεζικών Θεμάτων, Δανείων και  Εκπροσώπησης της ΕΞΡ στους Τοπικούς Επαγγελματικούς Φορείς και σε Νομοθετικά θέματα. 

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ρόδος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου Rotaract Ρόδου, ενώ από το 2017 αποτελεί μέλος της AHEPA District - 25 Παράρτημα HJ09 Πειραιά.

Από το 2016 είναι υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Δωδεκανήσου της Ν.Δ. 

Είναι παντρεμένος με τη Δικηγόρο Καίτη Πιλατέρη και έχουν ένα υιό.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...