Ο Ιωάννης Σειμένης στην κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών ευρωπαϊκών υποθέσεων, εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ -ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Καθηγητής Ιωάννης Σεϊμένης συμμετείχε εχτές 8 Ιουνίου 2017, μετά από κοινή πρόσκληση των Προέδρων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών κ.κ. Αναστάσιου Κουράκη (Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής), Κωνσταντίνου Δουζίνα και Δημήτρη Σεβαστάκη στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα: «Ανοιχτός Διάλογος για την Ευρώπη: Προκλήσεις και προοπτικές για την δημοκρατία, τα δικαιώματα και την οικονομική πολιτική».

Στην κοινή συνεδρίαση συμμετείχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος και μίλησαν Βουλευτές όλων των Κομμάτων καθώς και Έλληνες και Ξένοι Ακαδημαϊκοί από την Μεγάλη Βρετανία και την Γερμανία.

Στόχος της κοινής συνεδρίασης των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ήταν η διαμόρφωση ενός πλαισίου για την παραγωγική ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας για την από κοινού διατύπωση προτάσεων.

Ρόδος, 9.6.2017

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...