Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στη Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου όπου τιμήθηκε ο ήρωας Σμηναγός Ηλιάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στη Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου όπου τιμήθηκε ο ήρωας Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης

Κοντά στους Αρμενίους της Ρόδου και στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Μασάρων «Οι Μασαρενές» και της σχολής ΑΝΚΟ

O Aντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου, όπου τιμήθηκε ο ήρωας Σμηναγός της Ελληνικής Αεροπορίας μας Κώστας Ηλιάκης, που έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την ελευθερία μας και την εδαφική μας ακεραιότητα. Το βραβείο τιμής του παρέλαβε ο αδελφός του Φίλιππος Ηλιάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δραστήρια Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου έχει προωθήσει πολλά γραμματόσημα που διαφημίζουν την Ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές της Δωδεκανήσου και στα πλαίσια της κοινωνικής και ιστορικής παρέμβασής της προώθησε μέσω των ΕΛ.ΤΑ. γραμματόσημο αφιερωμένο στη μνήμη του ήρωα Ηλιάκη.

Την ίδια ημέρα 19.2.2017 παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση του νεοσύστατου Συλλόγου Αρμενίων Ρόδου, παρουσία και του δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου.

Το Απόγευμα μετέβη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μασάρων, όπου μίλησε και συμμετείχε στη βράβευση στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μασάρων «Οι Μασαρενές», σε συνεργασία με τη σχολή ANKO στα πλαίσια του διαγωνισμού μαγειρικής που διοργανώθηκε στην πλατεία του χωριού με συμμετοχή πενήντα (50) περίπου διαγωνιζομένων και πλήθους κόσμου. Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε ότι «είναι πολύ σημαντικό να τιμούμε την παράδοση και τους συνεχιστές της. Η ανάδειξη των γαστρονομικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας αποτελεί μια φιλόδοξη προσπάθεια των διοργανωτών στους οποίους οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε. Είναι πολύ σημαντικό σε μια εποχή που πολλά πράγματα ξεχνιούνται ή ισοπεδώνονται, να διατηρούμε τα πατροπαράδοτα ήθη και τα έθιμα και τα προϊόντα υγιεινής διατροφής.»

-- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...