Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στη Διεπιστημονική Διημερίδα «Πολιτική, Τουρισμός και Επικοινωνία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Επένδυση στην καινοτομία, οργανωμένες ατομικές και συλλογικές δράσεις και επιστημονική προσέγγιση των θεμάτων του τουρισμού βασική προϋπόθεση για να παραμείνουν τα νησιά μας στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς» Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στη Διεπιστημονική Διημερίδα «Πολιτική, Τουρισμός και Επικοινωνία»

● Στην εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο ● Στην παρουσίαση του βιβλίου του Π. Τατσόπουλου στο Νεστορίδειο Μέλαθρο ● Περιοδεία στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αφάντου και Κοσκινού

● Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στην Γ’ Διεπιστημονική Διημερίδα με θέμα «Πολιτική, Τουρισμός και Επικοινωνία» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 20.10.2016 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Τα θέματα που εξετάστηκαν ήταν η επίδραση των πολιτικών και των διεθνών εξελίξεων στον τουρισμό, πολιτική παιδεία και τουρισμός ως άξονες για μια ενιαία εθνική στρατηγική, οι επιπτώσεις του μεταναστευτικού ζητήματος στον τουρισμό και την ασφάλεια, πολιτική και τουρισμός σε διεθνές και ευρωπαϊκό περιβάλλον, η τουριστική διπλωματία,οι δημόσιες πολιτικές και ο τουρισμός. Στην εκδήλωση στην οποία μίλησαν πανεπιστημιακοί (διοργανώθηκε από τις σχολές Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. και του Α.Π.Θ.), εκπρόσωποι της τουριστικής μας «βιομηχανίας» και του Ελληνικού Κοινουβουλίου (κ. Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β’ Αθηνών, βλ. συνημμένη φωτογραφία), αναδείχθηκε η ανάγκη της επιστημονικής προσέγγισης του τουρισμού, της επένδυσης στην καινοτομία και των οργανωμένων συλλογικών και ατομικών δράσεων. Επόμενος «σταθμός» στην περιοχή μας είναι το νησί της Κω, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση σήμερα και αύριο, 21 και 22.10.2016.

● Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Γκαγκάριν: Ο κόσμος από Χαμηλά» που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο και συγγραφέας του είναι ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος. ● Τέλος, το πρωί της 20.10.2016 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστη στις εκδηλώσεις για τον προστάτη του Σώματος Άγιο Αρτέμιο μαζί και με άλλες αρχές του τόπου. Απευθυνόμενος στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Χ. Κόκκινος τα ευχαρίστησε για τη διαχρονική προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία, διότι όπως έχει αποδειχθεί, πολλές φορές με αυταπάρνηση διαφυλάσσουν την ειρηνική διαβίωση και την ασφάλεια των πολιτών. ● Στις 17 και 18.10.2016 ο κ. Χ. Κόκκινος περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αφάντου και Κοσκινού της Ρόδου, όπου είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και πολίτες της περιοχής και παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Λουκά.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...