Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος

στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς,

στην έκθεση HORECA 2019 και

στα εγκαίνια της έκθεσης «Πολύτιμα έργα ζωγραφικής από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου» στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις και στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες, στις 9 - 11.2.2019 και κατά την παρουσία του στην Αθήνα και στον Πειραιά:

α) Στις 9.2.2019 το βράδυ παρέστη και μίλησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου. Αναφέρθηκε στη θετική συνεργασία και στις κοινές δράσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων και επεσήμανε το σημαντικό της έργο στη διάδοση του πολιτισμού των νησιών μας.

β) στις 10.2.2019 επισκέφθηκε την έκθεση HORECA 2019 που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα που αφορά τροφοδοσία και εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης. Ο κ. Χ. Κόκκινος συνομίλησε με τους εκθέτες και διαπιστώθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.

γ) Στις 11.2.2019 παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης «Πολύτιμα έργα ζωγραφικής από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου» με περισσότερα από 90 σημαντικά έργα ελληνικής ζωγραφικής, στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Η έκθεση ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2019 και θα ολοκληρωθεί τη 12η Μαΐου 2019.

--

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...