Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ν.Αι. στην Άσκηση «ΠΥΡΣΟΣ 2017»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ν.Αι. στην Άσκηση «ΠΥΡΣΟΣ 2017»

Στην άσκηση με την κωδική ονομασία «ΠΥΡΣΟΣ 2017» συμμετείχε σήμερα 27.4.2017 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και τα υπηρεσιακά στελέχη της κ. Νίκο Χατζηγεωργίου (επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Δωδεκανήσου) και κ. Μανώλη Χρύση.

Η άσκηση που διοργανώθηκε με επιτυχία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο και προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση φορέων.

Αντικειμενικό σκοπό της συγκεκριμένης άσκησης αποτελεί η βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων φορέων και της μεταξύ τους συνεργασίας, ο εντοπισμός των αδυναμιών και γενικότερα η συνεισφορά στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία στην αντιπυρική περίοδο που ξεκινά στις 1.5.2017 και ολοκληρώνεται στις 31.10.2017. -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...