Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος αλληλέγγυος στις προσπάθειες του νεοσύστατου σωματείου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος αλληλέγγυος στις προσπάθειες του νεοσύστατου σωματείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.)

Κοινές προσπάθειες και κοινοί στόχοι με τους ανθρώπους που καθημερινά προασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ελευθερία

Με το προεδρείο της νεοσύστατης Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) είχε συνάντηση εργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις και προσπάθειες για την επίλυσή τους.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε την ανάγκη καλής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ των εκπροσώπων της κοινωνίας με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και ευχαρίστησε τους στρατεύσιμους για τις υπηρεσίες τους στον τόπο, την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας μας και το αίσθημα ασφάλειας που διαπνέουν.

Τέλος τόνισε ότι ο ίδιος και τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου είναι αλληλέγγυοι και θα στηρίξουν ενέργειες και πρωτοβουλίες που αποτέλεσμά τους θα είναι η επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της προσφοράς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...