Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος στηρίζει τις δράσεις του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στηρίζει τις δράσεις του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής ΑΠΟΛΛΩΝ και διευθυντή του Κέντρου Ελληνικής Εκπαίδευσης καθηγητή κ. Ηλία Τομάζο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των αποδήμων Ροδίων με τις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές και ο κ. Χ. Κόκκινος δήλωσε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κ. Τομάζος, προκειμένου να συσταθεί κέντρο φιλοξενίας αποδήμων στα Κολύμπια της Ρόδου και στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην αίθουσα Κλεόβουλος με θέμα «Τεχνολογίες αιχμής στην αρχαία Ελλάδα: Τα Δωδεκάνησα κάτω από το μικροσκόπιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τομάζος με τους συνεργάτες του πραγματοποιούν από το 1984 επιτυχημένα διεθνή επιστημονικά συνέδρια στο νησί μας, μεταλαμπαδεύουν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό στις νέες γενιές των Ελλήνων που μεγαλώνουν στην Αμερική, αλλά και σε πολίτες των Η.Π.Α. και άλλων χωρών.

 

-- ---- Τέλος δελτίου τύπου -------------------

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...