Ορισμός Εφόρου Βυζαντινής Μουσικής & Δημοτικών Ασμάτων

Δελτίο Τύπου 07-10-2018 Λέρος -Θέμα: «Ορισμός Εφόρου Βυζαντινής Μουσικής & Δημοτικών Ασμάτων»

Μετά από την πολυετή μου ενασχόληση και δραστηριότητα, στο χώρο της εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής νιώθω επιτέλους δικαιωμένος που ένας μεγάλος πανελλήνιος φορέας όπως το Αρχείο Ελληνικού Χορού, αναγνωρίζοντας το έργο μου, με όρισε με απόφαση του Δ/κου Συμβουλίου, Έφορο Βυζαντινής Μουσικής & Δημοτικών Ασμάτων.

Θέλω να ευχαριστήσω, για την τιμή που μου έκαναν, τόσο σ’εμένα όσο και στο νησί μου, τη Λέρο, τον πρόεδρο του Αρχείου Ελληνικού Χορού & Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης I.O.V. της Unesco κ. Χρήστο Τεντζεράκη, το μέλος του Δ/κου Συμβουλίου & Μέλος της I.O.V. Hellas κ. Μίκα Παππά-Σέβου καθώς και το συμπατριώτη μας κ. Γεώργιο Παλαπουγιούκ – Έφορο Επικοινωνίας του Αρχείου – Σύμβουλο ΥΠ.ΕΘ.Α.

Διαβεβαιώ τόσο τους συμπατριώτες μου Λερίους, όσο και τον Πανελλήνιο Οργανισμό, ότι θα σταθώ με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που απορρέουν από τη θέση του Εφόρου, αντάξιος των προσδοκιών σας.

http://www.dancearchive.gr/article.php?id=72 http://www.dancearchive.gr/english/article.php?id=72

Με τιμή Ελευθέριος Ι. Χατζηλάρης Διπλ/χος Μουσικοδιδάσκαλος Β.Μ. Πτ/χος Ειδ. Αρμονίας – Πτ/χος Αντίστιξης Έφορος Αρχείου Ελληνικού Χορού

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ...
Για το δικό της μοναχικό, αλλά συναρπαστικό ταξίδι στους Αρκιούς, και τη μάχη που δίνει για τον...
Δελτίο Τύπου-Θέμα: Εορταστική λάμψη απέκτησε η Ρόδος και οι δημοτικές ενότητες. Ξεπέρασε κάθε...
Μ. Γλυνός στην ημερίδα του ΕΚΑΒ: «Να τελειώνουμε με την αδιαφορία» -Ο σημαντικός ρόλος του ΕΚΑΒ...