Οργανωτική σύσκεψη του Χ. Κόκκινου με τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και του Ανακριτικού Τμήματος της ΠΥΡ

Δελτίο Τύπου-Οργανωτική σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου

Με στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που διερευνούν τα αίτια των τελευταίων πυρκαγιών καθώς και τις προγενέστερες περιπτώσεις είχε συνάντηση εργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο σήμερα το πρωί 6.9.2017.

Το Πυροσβεστικό Σώμα και οι εμπλεκόμενοι φορείς με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε διαρκή επαφή και συνεργασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και καθημερινά εντείνουν τις προσπάθειές τους και βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουν ζητήματα που άπτονται της αντιπυρικής περιόδου.

*

Ο κ. Χ. Κόκκινος αναχωρεί σήμερα από τη Ρόδο προκειμένου να μεταβεί στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη) για να συμμετάσχει μαζί με τα μέλη της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας της Επιτροπής των Περιφερειών στην Ε.Ε. στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (E.P.P.) που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8.9.2017.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...