Νέος Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ρόδου

Νέος Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ρόδου

-Με γρήγορους ρυθμούς ετοιμάζεται ο νέος επαγγελματικός οδηγός Ρόδου ‘odigosRodou.gr’ που στοχεύει στη σωστή ενημέρωση του καταναλωτή και στην αποτελεσματική προβολή του επιχειρηματία.

-Ένα εκλεκτό επιτελείο από έμπειρους επαγγελματίες, διαφημιστές, γραφίστες, προγραμματιστές, δημοσιογράφους, υπεύθυνους μάρκετινγκ δημιουργούν ένα σύγχρονο μέσον προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και διαρκούς επικοινωνίας με τους καταναλωτές, μέσα από την παρουσίαση 560 επαγγελματικών κατηγοριών.

 

Ο νέος οδηγός είναι δίγλωσσος, στα ελληνικά και αγγλικά, καλύπτοντας τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ενημερώνει με τον πλέον αναλυτικό τρόπο τον σύγχρονο καταναλωτή για την δραστηριότητα των επιχειρήσεων, μέσα από την εκτενή παρουσίασή τους αλλά και την πλούσια θεματολογία του με άρθρα για την αγορά, ψυχαγωγία, σπίτι, επαγγελματικό χώρο, άντρα, γυναίκα, παιδί, υγεία, ευεξία, αυτοκίνητο, εκπαίδευση, προϊόντα, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να κάνει την πιο άμεση έρευνα αγοράς για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που αναζητά και να βρίσκει εύκολα αυτό ακριβώς που χρειάζεται, τη στιγμή που το χρειάζεται.

 

Ταυτόχρονα προσφέρει στον επιχειρηματία και στον επαγγελματία αποτελεσματική διαφήμιση σε 210.000 καταναλωτές της Ρόδου και της Δωδεκανήσου και στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, προώθηση της δραστηριότητάς τους μέσω αποστολής μηνιαίου newsletter, δημιουργία θετικής εικόνας και αναβάθμιση του ψηφιακού στίγματος της επιχείρησής τους, ισχυροποίηση και διεύρυνση της πελατείας τους και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα έναντι των ανταγωνιστών.

 

Οι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΕ που έχουν αναλάβει αυτό το έργο δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από το 1993 στους τομείς της διαφήμισης, προβολής, επικοινωνίας και προώθησης επιχειρήσεων και διακρίνονται για την πελατοκεντρική τους αντίληψη και την υψηλή ποιότητα των στελεχών τους.

 

Επικοινωνία: 2810213318, 6932430433, info@odigosrodou.gr

FACEBOOK: https://www.facebook.com/odigosrodou/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/odigosrodou/

TWITTER: https://twitter.com/odigosrodou

GOOGLE+: https://plus.google.com/u/0/111970197057745206443

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...