Μουσικά Σύνολα στο Παραδείσι

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ «ΩΡΙΩΝΑΣ» -Κάνει γνωστό ότι στο Παραδείσι, από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 (και κάθε Τρίτη) θα λειτουργούν και φέτος, τα παρακάτω ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ. 1. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , για ΠΑΙΔΙΑ από 6 χρονών (Α! Δημοτικού), έως 14 χρονών, με βασικά όργανα το ΒΙΟΛΙ και το ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ. Κάθε Τρίτη από τις 5.30μμ., έως 7.30μμ. -Κάθε παιδί διαλέγει 40 λεπτά από το δίωρο (5.30μμ -7.30μμ) και συμμετέχει. -Τα μουσικά όργανα δεν αγοράζονται καθώς υπάρχουν στο χώρο των μαθημάτων. -τα μαθήματα έχουν ΟΜΑΔΙΚΟ χαρακτήρα και αποβλέπουν στη δημιουργία ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ.

2 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, με βασικά όργανα το ΒΙΟΛΙ και το ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ. Κάθε Τρίτη 7.30μμ με 8.10μμ. - Τα όργανα παρέχονται από το πρόγραμμα. - Στόχος, η δημιουργία ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ-ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ. - 2. ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΤΩΝ ΦΩΝΩΝ (τμήμα ενηλίκων). Κάθε Τρίτη 8.15μμ.- 9.15μμ. -Στη Χορωδία γίνονται δεκτοί με χαρά όλοι όσοι αγαπούν το τραγούδι. Δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις, ούτε αυτό που κάποιοι λένε –«καλή φωνή»- καθώς όλα κερδίζονται σιγά- σιγά , μέσα από τις πρόβες – μαθήματα. (H πρώτη συναυλία θα γίνει -πιθανότατα- το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και θα έχει τον τίτλο: «ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΠΟΙΗΣΗΣ» . Θα συμπράξουν: η Χορωδία του «Ωρίωνα» Παραδεισίου,η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου και μέλη της Θεατρικής Ομάδας Theorion). • Σε όλα τα παραπάνω τμήματα ισχύει χαμηλή οικονομική συνδρομή.

* Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός Γιώργος Σακελλαρίδης .Για πληροφορίες μιλήστε μαζί του στο 697 6968055, ή με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου κ. Βασίλη Πότσου (697 6385262). Πέραν του Παραδεισίου, τα τμήματα είναι ανοιχτά και σε κατοίκους άλλων περιοχών. * Τα μαθήματα γίνονται στη Θεατρική αίθουσα του Συλλόγου (Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...