Μιχάλης Κόλλιας: Δεν πρόκειται να κατασκευαστεί νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων - αλλοδαπών στο νησί της Λέρου

        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νησί της Λέρου, διακινείται η φημολογία ότι πρόκειται να κατασκευαστεί νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων - αλλοδαπών.  

 

Ο Δήμαρχος Λέρου διαψεύδει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αυτές τις φημολογίες και καταδικάζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις καθώς και αυτούς που τις διακινούν. 

 

Δυστυχώς για τον τόπο, την ώρα που πραγματοποιούνται καθημερινά αλλεπάλληλες επαφές με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με πάγιο αίτημα την αποσυμφόρηση του Κέντρου πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αλλοδαπών που βρίσκονται στο νησί, κάποιοι υποψήφιοι με ψέματα και λασπολογίες προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας μέχρι και το ευαίσθητο πρόβλημα του Προσφυγικού καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας κυρίως στο Λακκί και στον Ξηρόκαμπο, χωρίς να σέβονται τίποτα και κανέναν, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

 

Διαμηνύουμε σε κάθε περίπτωση, ότι εκτός από τη Δημοτική Αρχή, η κοινωνία της Λέρου γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και ήδη τους έχει καταδικάσει στη συνείδησή της, ως κοινούς συκοφάντες και λασπολόγους.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...