Με το λιοντάρι του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη ο Δήμαρχος Ρόδου

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Με το λιοντάρι του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη ο Δήμαρχος Ρόδου

-Την οφειλόμενη τιμή στον αθλητή που δόξασε το ελληνικό ποδόσφαιρο, το Λιοντάρι του Θρύλου, Παναγιώτη Κελεσίδη, απέδωσε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, προσκαλώντας τον  στο Δημαρχείο μαζί με τον επίσης βετεράνο του Ολυμπιακού Ανδρέα Μπονόβα και μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.

Ο δήμαρχος Ρόδου, συνεχάρη τον Παναγιώτη Κελεσίδη για την εντυπωσιακή του καριέρα που χάρισε μεγάλες συγκινήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στο βιβλίο αυτοβιογραφίας του που παρουσιάζεται (σήμερα Δευτέρα) από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ) στο ξενοδοχείο Semiramis.

Αναφερόμενος στις αφηγήσεις και τα βιώματα του Παναγιώτη Κελεσίδη που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του, ο δήμαρχος δήλωσε ότι «ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος δείχνει τη δύναμη του χαρακτήρα και της ψυχής του» και χάρισε στον άσσο του Ολυμπιακού το έμβλημα της Ρόδου το Θεό Ήλιο και την ιστορία των Ροδίων Ολυμπιονικών.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ευχαρίστησε το δήμαρχο Ρόδου και του ευχήθηκε «όλα τα καλά», προσθέτοντας ότι κι ο ίδιος πράγματι ξεκίνησε φτωχό παιδί από τις Σέρρες και απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά, όλα είναι πιθανά γι αυτόν που κυνηγάει τα όνειρά του.

Ο κ. Χατζηδιάκος, συνεχάρη επίσης το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα στα πρόσωπα των Ηλία Βασιλαράκη, και Γιάννη Χαλκιά που συνόδευαν το βετεράνο άσσο, για τη σοβαρή δουλειά που κάνει ο Σύνδεσμος, διατηρώντας μνήμες και αναδεικνύοντας πρόσωπα.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...