Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου  κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα στις 3.1.2019 το πρωί. Ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος 2019 και ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε για ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες μας και συζητήθηκαν δράσεις και ενέργειες για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.

Ο Π.τ.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος έχει προγραμματίσει να περιοδεύσει στα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου στους πρώτους μήνες του 2019 και θα μεταβεί στη Σύρο μεθαύριο για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος επέστρεψε χθες βράδυ 3.1.2019 στη Ρόδο και σήμερα 4.1.2019 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου και επικοινωνία με τις αρχές της Δωδεκανήσου για εξέταση ενεργειών και ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού ενόψει της παρατεταμένης κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα και στα Δωδεκάνησα.

 

                   Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου:

 

                                              Χαράλαμπος Κόκκινος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...