Με τις καλύτερες εντυπώσεις από νησί έφυγε το κρουαζιερόπλοιο Harmony V

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: " Με τις καλύτερες εντυπώσεις από νησί έφυγε το κρουαζιερόπλοιο Harmony V (19/05)" -Από την Τουριστική Επιτροπή το Δήμου Καρπάθου αποτυπώθηκαν οι πρώτες εντυπώσεις από την πρώτη προσέγγιση στο νησί της Καρπάθου του κρουαζιερόπλοιου Harmony V στις 18/05:

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από νησί έφυγε το κρουαζιερόπλοιο Harmony V . Οι επισκέπτες ξεναγηθηκαν στα νότια χωριά μας και ειχαν την ευκαιρία να γνωρισουν και να περιηγηθουν στην πρωτεύουσα του νησιου . Οι επισκέπτες πήραν μια γεύση απο την κουλτούρα μας , την αρχιτεκτονική μας , την παράδοση μας την φιλοξενία, τη μουσική και τους χορούς μας.

Οι επισκέπτες ξεναγηθηκαν στα νότια χωριά μας και ειχαν την ευκαιρία να γνωρισουν και να περιηγηθουν στην πρωτευουσα του νησιου . Οι επισκέπτες πήραν μια γεύση απο την κουλτούρα μας , την αρχιτεκτονική μας , την παράδοση μας την φιλοξενία, τη μουσική και τους χορούς μας.

Οι εντυπώσεις και τα σχόλια του πληρώματος και των αμερικανών επισκεπτών ήταν πολύ θετικές . Οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε το κρουαζιερόπλοιο να παραμένει περισσότερες ώρες στην Κάρπαθο.

Οι επόμενες ημερομηνίες προσέγγισης μέσα στο έτος 2017 , είναι οι εξής :

Κυριακή 28 / 05 / 2017 Κυριακή 11 / 06 / 2017 Κυριακή 17 / 09 / 2017 Πέμπτη 21 / 09 / 2017 Κυριακή 01 / 10 / 2017

Η Επιτροπή Τουρισμού τιυ Δήμου Καρπάθο συγχαίρει την κα Καλλιόπη Ρειση , τους συνεργάτες της , ολους οσους βοηθησαν για το μεγάλης σημασίας επίτευγμα , καθώς ανοίγουν οι ορίζοντες στην αγορά κρουαζιερόπλοιων !

Φωτεινή Φράγκου, από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...