Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ. στο 30ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις

της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ. στο 30ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο

-3 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή των αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε το 30ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου.

Στην έναρξη του Συνεδρίου χαιρετισμό απηύθυναν  ο Πρόεδρος των Δασκάλων και Νηπιαγωγών κ. Γκουτζιαμάνης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. Δωδεκανήσου κ. Στεφανάκης Θεοδόσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ανδρουλάκης Μανώλης, το μέλος του Γεν. Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ κ. Κόκκινος Χαράλαμπος και ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΡ, Καϋμενάκης Βασίλης.

Τις εργασίες του Συνεδρίου διηύθυνε τριμελές Προεδρείο αποτελούμενο από τους: Ηλία Μπούκλα, Πρόεδρο, και τα μέλη Βασίλη Χριστοδούλου και Στέλιο Φαρμακίδη.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ. Σάββας Χατζησάββας παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό, ο Ταμίας Παναγιώτης Εγγλέζος τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό, και ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Τριπολίτης τον προγραμματισμό δράσης για την επόμενη τριετία.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τοποθετήσεις συνέδρων και στη συνέχεια έγινε μυστική ψηφοφορία επί των εισηγήσεων, καθώς και εκλογή εφορευτικής επιτροπής παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

Ο διοικητικός απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης εγκρίθηκε με ποσοστό 82% και ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός με 84%.

Παράλληλα εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου 2018, αποτελούμενη από τους: Αντώνη Στεργάκη, Σταμάτη Μαυρίκο και Βασίλη Φιλίππου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ., καθώς και νέων αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε. θα διεξαχθούν στις 9 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9.00 έως τις 18.00.

 

Από τη Διοίκηση

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...