Μαλλιά - Κουβάρια στο Δημοτικό Συμβούλιο!! Αποχωρήσεις, διαγραφές, αψιμαχίες…. "μια ωραία ατμόσφαιρα"…

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στην  χθες στην πρώτη ουσιαστικά  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο σημαδεύτηκε από την διαγραφή του Αλέκου Παππουρά από τον Στράτο Καρίκη τον οποίο έθεσε εκτός παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» καθώς επίσης και από  την αποχώρηση των μελών της παράταξης Καρίκη  αρχής γενομένης από τον Στέργο Στάγκα.

Ο κ. Στάγκας αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό τους από τα διοικητικά συμβούλια Νομικών προσώπων και επιχειρήσεων και την παραβίαση του δικαιώματος της μειοψηφίας να εκπροσωπείτε στα Νομικά πρόσωπα.

Ο Ανεξάρτητος πλέον δημoτικός.σύμβουλος Αλέκος Παπουράς εξελέγη σε όποιες επιτροπές και διοικητικά συμβούλια αυτοπροτάθηκε και  αυτό ήταν η αφορμή να ανάψουν τα αίματα.
Κατά την αποχώρηση του ο κ.Στάγκας ζήτησε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμαστε σε θέση άμυνας καταγγέλλω το αλισβερίσι που έγινε και αμφισβητώ την όλη διαδικασία .Θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα προκείμενου να ακυρωθεί » και συμπλήρωσε παράλληλα  πως οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί να φέρουν τις φορολογικές δηλώσεις τους  ζητώντας παράλληλα να εκπληρώσουν όλες  τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τον δήμο της Ρόδου αφήνοντας υπονοούμενα και σαφής αιχμές..

’Άμεση  και σκληρή ήταν η απάντηση  του δημάρχου κ. Χατζηδιάκου ο οποίος κατά την τοποθέτηση του ανέφερε «περίμενα τον επικεφαλής να τοποθετηθεί και όχι τον αντ’αυτού.
Δεν έγινε κανένα αλισβερίσι εσείς δεν έχετε έρθει προετοιμασμένοι
γι αυτήν την διαδικασία ανέφερε και έχετε το θράσος και τον παραλογισμό να προσφύγετε  και στο συμβούλιο της επικρατείας να ασκήσετε αναιρέσεις.
Σταμάτησε επιτέλους να δημιουργείτε  ψευτο εντυπώσεις σ’αυτήν την αίθουσα»
δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος

Πρίν την αποχώρηση της παράταξης «Ροδίων όραμα» από το δημοτικό συμβούλιο ο κ Καρίκης  καταγγέλλοντας ανέφερε «έγινε παραβίαση του στοιχειώδους δικαιώματος της μειοψηφίας να εκπροσωπείτε στα Νομικά πρόσωπα και στιγματίζει την όλη διαδικασία .Δεν μας θέλετε γιατί μας φοβάστε»Ανέφερε χαρακτηριστικά
ο κ. Καρίκης και αποχώρησε όλη η παράταξη του από το χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο. .

palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...