Μίκα Ιατρίδη: «Χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα. Είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στα νησιά μας»

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, η προμήθεια της κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά και η συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης.

Η Μίκα Ιατρίδη, ανέφερε ότι τα κενά σε όλα τα Δωδεκάνησα ανέρχονται στο 40% περίπου του συνόλου των οργανικών θέσεων ενώ εστίασε και στο ζήτημα της στελέχωσης των πολύ μικρών νησιών.

Οι αστυνομικοί στα νησιά αυτά, όπως, για παράδειγμα η Τήλος και η Σύμη, σημείωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου, έχουν επιφορτιστεί με δύσκολο έργο και πολλαπλές αρμοδιότητες, οι οποίες και αυξάνονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να δοθεί προτεραιότητα στα Δωδεκάνησα στις τοποθετήσεις των στελεχών και να εξεταστεί η δυνατότητα να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των νησιών με τμήματα συνοριοφυλάκων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...