Κώστας Ταρασλιάς, υποψήφιος δημ. σύμβουλος με Α. Καμπουράκη: «Δουλειά, με αρχές και εντιμότητα»!

Με σύνθημα «Δουλειά, με αρχές και εντιμότητα» πορεύεται στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αντώνη Καμπουράκη, Κώστας Ταρασλιάς. Απο τους πλέον έμπειρους αυτοδιοικητικούς με πλούσιο έργο στο ενεργητικό του ο κ. Ταρασλιάς είναι αισιόδοξος οτι η παράταξη υπο τον κ. Κμαπουράκη θα τα καταφέρει και θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο της για τη βελτίωση της Ρόδου σε όλους τους τομείς.

Συνέντευξη αντιδημάρχου Τουρισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Κώστα Ταρασλιά

 

 

  • Βαδίζουμε πλέον στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Προβαίνοντας σε έναν απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί από τη δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της θητείας της τι έχετε να πείτε;

Μόνο θετικός και σημαντικός είναι ο απολογισμός της παρούσης δημοτικής αρχής. Είναι γεγονός ότι όλοι μαζί με επικεφαλής τον δήμαρχο μας Αντώνη Καμπουράκη, με αποφασιστικότητα, όραμα για μια Ρόδο δυνατή και με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νησιού, προσπαθήσαμε με πολλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες, να υλοποιήσουμεκαι πιστεύω ακράδαντα ότι σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε:

Ξεκολλήσαμε μεγάλα και σημαντικά έργα που είχαν βαλτώσει, όπως το Εθνικό Θέατρο, η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της Μεσαιωνικής Πόλης, η Νέα Αγορά, εγκαταστήσαμε ένα νέο πρότυπο σύστημα καθαριότητας, στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τουρισμό,μειώσαμε τα δημοτικά τέλη, ψηφιοποιήσαμε μεγάλο μέρος των υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, απλώσαμε ένα μεγάλο δίχτυ κοινωνικής φροντίδας στα ευάλωτα νοικοκυριά, πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις σε 100 σχολεία του νησιού και επενδύσαμε στον πολιτισμό και τον αθλητισμό με πλήθος εκδηλώσεων παγκοσμίου επιπέδου.

Φυσικά και θα συνεχίσουμε προκειμένου να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό που έχουμε εκπονήσει ως δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα της θητείας μας.

Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του ροδιακού λαού, την οποία και εισπράττουμε κάθε μέρα από τις περιοδείες μας στην πόλη και τα χωριά μαζί με τον δήμαρχο μας, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας και για τα επόμενα πέντε χρόνια!

 

  • Κύριε Ταρασλιά η πορεία σας στον α΄βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι μακροχρόνια. Πως αποτιμάτε το δικό σας έργο από όλες τις θέσεις που έχετε υπηρετήσει όλη την τετραετία που διοικείτε τον Δήμο Ρόδου;

Πρώτα απ΄ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπο μου και μου έχει αναθέσει σημαντικές θέσεις, όπως αυτές του Τουρισμού, της Επικοινωνίας και των Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων και των Οικονομικών.

Όπως καταλαβαίνετε, αναλαμβάνοντας τον τομέα του Τουρισμού αρχικά, έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό για την χώρα και ειδικότερα για τη Ρόδο, το νησί με το ισχυρό brand name, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα.

Με μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου που είμαι επικεφαλής, αλλά και με τη στήριξη των τοπικών τουριστικών παραγόντων καταφέραμε, παρά τις όποιες δυσκολίες, αφενός να προβάλουμε και να προωθήσουμε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου παγκοσμίως,αλλά κυρίως να επανεκκινήσουμε τον ροδιακό τουρισμό και να επιστρέψει η τουριστική κανονικότητα στο νησί. Θετική ήταν πιστεύω και ηαποτελεσματικότητα μας και στους άλλους τομείς που είχα αναλάβει.

 

  • Ποιο είναι το όραμα σας για το μέλλον;  Που στοχεύετε ως παράταξη και ποιο είναι κ. Ταρασλιά, λίγες μέρες πριν τις εκλογές το δικό σας μήνυμα προς τους πολίτες της Ρόδου;

 

Ξεκινήσαμε εδώ και τέσσερα χρόνια έναν κοινό αγώνα όλοι μαζί, όσοι συστρατευθήκαμε όλοι μαζί και τον κόσμο που πίστεψε στο όραμα μας να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας μια Ρόδο καλύτερη, ισχυρή, γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, για Ροδίτες ικανοποιημένους  από την αρχή που διοικεί το νησί και πιστεύω ότι στην πλειοψηφία του το καταφέρουμε. Έχουμε όμως πολλά να κάνουμε ακόμα. Όλοι  μαζί λοιπόν σε έναν κοινό αγώνα και ένα κοινό όραμα για μια Ρόδο πλήρως αναβαθμισμένη στην καθημερινότητα και στο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της θα το καταφέρουμε.

 

Σε ότι με αφορά, γνωρίζετε πως όλα τα χρόνια που έχω υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχω προβεί ποτέ σε εκπτώσεις στις αρχές μου, τα πιστεύω μου και στον αγώνα που δίνω για το καλό των Ροδιτών. Και για να τα καταφέρει κάποιος όλα αυτά χρειάζεται πάνω από όλα πίστη στον αγώνα του, ηθικές αξίες και αρχές, ίδιον του χαρακτήρος μου αφενός και αφετέρου γιατί με αυτές γαλουχήθηκα από την οικογένεια μου.

Το όραμα μου για το μέλλον λοιπόν περιλαμβάνεται στο βασικό μου σύνθημα: «Δουλειά, με αρχές και εντιμότητα»!

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...