Κοπή πίτας του Ε Ε Σ Ρόδου! Της Πίτσας Χατζή

Κοπή πίτας του Ε Ε Σ Ρόδου! -Της Πίτσας Χατζή -Με κάθε επισημότητα και παρουσία σχεδόν ολων των εκπροσώπων του τόπου έκοψαν και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εθελοντές /ες του ΕΕΣ της Ρόδου! Οπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος στα γραφεία τους που βρίσκονται στο παλιό νοσοκομείο η πρόεδρος κ.Δ.Δελαπόρτα τα μέλη του Δ.Σ και οι εθελοντές του ΕΕΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους και αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά! Ξεχωριστή παρουσία αυτή του προέδρου του ΕΕΣ Ελλάδας Dr.Α.Αυγερινού ο οποίος τίμησε την εκδήλωση του περιφερειακού τμήματος με την άφιξη του στη Ρόδο.

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ Κύριλλος έκοψε την πίτα ,ευχήθηκε σε ολους καλή και δημιουργική χρονιά και για άλλη μια φορά εξήρε το έργο του ΕΕΣ της Ρόδου. Ηταν πολλοί οι επίσημοι που παρέστησαν στην τελετή ! Μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Δωδ/σου κ.Μάνος Κόνσολας , ο Στρατηγός Ρόδου κ.Χιονής Νικ. απο το λιμενικό ο κ.Μισσός Παντελής ,ο Δήμαρχος Ρόδου κ.Φ.Χατζηδιάκος ο πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κ.Μανδρακός ,η Αντιδήμαρχος κ.Α.Ζωάννου η πρώην βουλευτής Δωδ/σου κ.Τσαμπίκα Ιατρίδη απο την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου η Αντιπεριφερειάρχης κ.Χ Γιασιράνη ,ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γ.Φλεβάρης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κάλλιστος Διακογεωργίου , ο πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς κ.Δ.Τσοπανάκης ,ο κ.Φίλιππος Τριομάτης, ο ιδρυτής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου και λογοτέχνης κ.Σ. Κατσούρης ,ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ν.Αιγαίου ,εκπρόσωποι Εθελοντικών ομάδων και Συλλόγων καθώς και άλλοι! Ιδιαίτερη χαρά και τιμή προσέδωσε στην εκδήλωση του ΕΕΣ η παρουσία δυο εκλεκτών πολιτικών ανδρών οι οποίοι εχουν συνδέσει τα ονόματα τους με την ιστορία του τόπου ,του κ.Σάββα Καραγιάννη και του κ.Μάνου Κόκκινου .

Αξίζει να αναφέρουμε την άρτια οργάνωση απο την πρόεδρο και τους εθελοντές των δυο Σωμάτων ,Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών τόσο στους εσωτερικούς χώρους με πλούσιο φωτογραφικό υλικό οσο και στον αύλειο χώρο οπου οι Σαμαρείτες ειχαν στήσει μια εξαιρετική έκθεση του εξοπλισμού τους. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές !

Φωτ.στιγμιότυπα απο την εκδήλωση

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...