ΚΚΕ: Οι κάτοικοι των Στεγνών πέτυχαν ακόμα μια νίκη κόντρα στα ΜΑΤ και τις απειλές της κυβέρνησης

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΝΩΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των Στεγνών στον Αρχάγγελο με την αποφασιστικότητακαι την ενότητα τους,απέτρεψαν έστω και προσωρινά, τα σχέδια της κυβέρνησης για κατεδάφιση των περιουσιών τους.

Αυτήν τη φορά η κυβέρνηση, εκτός από την τοπική αστυνομία και τον εισαγγελέα, επιστράτευσε και διμοιρίεςτων ΜΑΤ που έστειλε από την Αθήνα, για να καταστείλουν τις δίκαιες κινητοποιήσεις των κατοίκων.

Η απόπειρα της κυβέρνησης να γίνουνΤΩΡΑοι κατεδαφίσεις σε  κατοικίες και καταστήματα στα Στεγνά, ενώ επί χρόνια κάνει τα στραβά μάτια σε αυθαιρεσίες ξενοδόχων και άλλων ισχυρών επενδυτών σε παραλίες και δάση, εμποδίστηκε από άνδρες, γυναίκες και παιδιά που είχαν σχηματίσει όλοι μαζί ενωμένοι ανθρώπινη αλυσίδα αντίστασης.

Αυτή η αποφασιστικότητα ανάγκασε την κυβέρνηση να δώσει εντολές στην αστυνομία να υποχωρήσει.

Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά στην πράξη πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο ισχυρή και να παρουσιάζεται, έχει απέναντι ισχυρή αντιπολίτευση τους λαϊκούς αγώνες, που χωρίς κανέναν εφησυχασμό πρέπει να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατοί. Τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα προστατεύονται με άπειρους τρόπους από το αστικό κράτος και το ίδιο συμβαίνει και τώρα σε αντίθεση με την απαξίωση των αιτημάτων των κατοίκων Αρχαγγέλου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχεαντιπροσωπεία στελεχών της Τ.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων των Στεγνών.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...