Καταγγελία Χ. Κόκκινου: Οι αρμόδιοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του Υπουργείου Εσωτερικών να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                              

      Ρόδος, 4/2/2019-Δελτίο Τύπου - Καταγγελία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου

  • Οι αρμόδιοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του Υπουργείου Εσωτερικών να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους!

  • Η ασυλία που δείχνουν παρά τις δημόσιες καταγγελίες και τα τεκμηριωμένα υπηρεσιακά έγγραφα σε στελέχη της ηγεσίας της Π.Ν.Αι. (με αποκορύφωμα την υποβάθμιση και υπολειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου το 2018), εξοργίζει και τους κάνει συνυπεύθυνους και συνυπαίτιους!!!

Με αφορμή αλλεπάλληλες καταγγελίες που αφορούν τη λειτουργία της ηγεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και βρίσκονται επί μακρό χρονικό διάστημα και χωρίς να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση γι’ αυτές στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτήν την «περίεργη» λειτουργία των παραπάνω φορέων και επισημαίνει ότι η επιλεκτική ασυλία συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών παραγόντων παίρνει τέλος!

Άξιο απορίας είναι που δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία στις τελευταίες δημόσιες καταγγελίες του Ιανουαρίου 2019 που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την κακή λειτουργία και τις ελλιπείς συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για το 2018 σε αντίθεση με αυτά που προβλέπει ο ν. 3852/2010 παρ. 167.1.

Οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις - καταγγελίες του Γενικού Γραμματέα και περιφερειακού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας του Π.Σ. κ. Μπαράκα Θανάση, οι ανερμάτιστες, προκλητικές και αόριστες απαντήσεις των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων του γραφείου τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επιχειρούν να κρύψουν τις ευθύνες των κ.κ. Χατζημάρκου - Μπιζά, που συγχρόνως δεν απαντούν σε έγγραφα υπηρεσιακά αιτήματά μου, προκαλούν οργή!

Η επιλεκτική ασυλία στελεχών της ηγεσίας της Π.Ν.Αι. να λάβει τέλος. Υποτίμηση της νοημοσύνης μας και εσκεμμένους ωχαδερφισμούς και παραπλάνηση δεν είναι αποδεκτά.

Οι υποθέσεις οδεύουν προς τη Δικαιοσύνη και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια σε κανέναν ελεγκτικό μηχανισμό να «παίξει καθυστερήσεις». Όλοι κρινόμαστε και όλοι κρίνονται. Ας το αντιληφθούν οι αρμόδιοι και στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...