Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Καρπαθου - Συνάντηση αρμόδιου αντιδημάρχου με επιχειρηματίες του νησιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ."
-Σε συνέχεια της χθεσινής έγκρισης του Κανονισμού Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου (30/05) ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καρπάθου κ. Εμμανουήλ Τσέρκης πραγματοποίησε σήμερα στις 12:30 συνάντηση με μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Καρπάθου, του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και με ιδιοκτήτες εστιατορίων του νησιού μας .
Εν όψει, μάλιστα, της θερινής περιόδου, έγινε ενημερωση από τον ίδιο για τον Κανονισμό Καθαριότητας και ζήτησε από τους παριστάμενους την αναλογη ανταπόκριση και συνεργασία.
Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου εύχεται Καλό καλοκαίρι σε όλους τους επιχειρηματίες και υπόσχεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στον τομέα της καθαριότητας. Όποιος δημότης- επιχειρηματίας επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθειά μας ή έχει ανάγκη οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνεί με το 22453-23822΄ή να στέλνει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimoskarpathou@gmail.com.
Η Καθαριότητα του νησιού μας είναι υποχρέωση όλων μας!

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Share