Καμπάνια για την αγορά 15 αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών για το νησί της Καρπάθου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου, ως πιστοποιημένος φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας, σε έκτακτη συνεδρίαση, με αφορμή τη -δίχως αποτέλεσμα- πρόταση που κατέθεσε ο συμπατριώτης μας ιατρός Αθανάσιος Χαλκιάς, αποφάσισε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, ώστε να γίνει η προμήθεια 15 αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών. Στη συνέχεια, θα εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι της Καρπάθου επιθυμούν, με τέτοιον τρόπο που θα αποφασιστεί μετά την παραπάνω προμήθεια.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, θα συγκεντρώνει χρήματα για τον παραπάνω σκοπό για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Εάν σε αυτό το διάστημα δε συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό (υπολογίζεται σε τουλάχιστον 15.000,00€), θα προχωρήσει σε ζήτηση οικονομικών προσφορών που θα αντιστοιχούν στο ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί έως τότε. Το παραπάνω ποσό, θα καλύψει και τυχόν ανάγκες μεταφοράς - διαμονής - διατροφής του παραπάνω κλιμακίου που θα εκπαιδεύσει τους κατοίκους, σε περίπτωση που δε γίνουν προσφορές σχετικά με τη δωρεάν επίσκεψη τους.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλους τους κατοίκους και φίλους της Καρπάθου, όλους τους επιχειρηματίες και τους Συλλόγους εντός και εκτός νησιού, όπως συνδράμουν καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν στο λογαριασμό του ΣΕΑ Καρπάθου με την αιτιολογία ‘‘απινιδωτές’’ και ονοματεπώνυμο καταθέτη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη της πρωτοβουλίας εκ των προτέρων!

Στοιχεία λογαριασμού : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ GR6001 1038 7000 0038 7001 06263 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ BIC/SWIFT: ETHNGRAA Αιτιολογία: ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ (ή APINIDOTES)

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ-Μια καλή πρόθεση δεν αρκεί να υπηρετεί το σκοπό της ύπαρξής της, να...
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-28 Ιανουαρίου 2019 -Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο! -Την...