Καλύτερα μια "συμμαχία των ντροπαλών", παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων

Καλύτερα μια "συμμαχία των ντροπαλών", παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων.

-Ο άπραγος και με μηδενικό έργο, παράγοντας της συμφοράς, που ως πολιτική "δράση" εκλαμβάνει τον βομβαρδισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες απαράμιλλης αισθητικής και που πέρα από αυτό δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο, μπουρδολογεί και σήμερα.

 Να τα πάρουμε όμως με την σειρά κύριε Φλεβάρη : Όσοι πολιτικοί χώροι μας στηρίζουν ή θα μας στηρίξουν θα το κάνουν αν και εφόσον, οι ίδιοι θα το αποφασίσουν, μετά από τις συλλογικές τους διαδικασίες. Τις οποίες και πιστεύουμε και σεβόμαστε απόλυτα. Δεν θα στήσουμε και δεν θα υφαρπάξουμε καμία στήριξη, κανένα χρίσμα και δεν θα εκβιάσουμε κανέναν απολύτως, προκειμένου να το πετύχουμε. Και αυτό για εμάς είναι όχι μόνο πολιτική στάση, αλλά και στάση ζωής. Μπορείτε άραγε να ισχυριστείτε το ίδιο για τον πολιτικό σας "εργοδότη" ;

 Αν... δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τι ακριβώς εννοούμε, ρωτήστε τα τοπικά, πολιτικά όργανα του χώρου από τον οποίο υφαρπάξατε την "στήριξη" σας και θα σας εξηγήσουν. Να σας θυμίσουμε ακόμη πως ο άλλος πολιτικός χώρος, ο οποίος επιχειρείτε να χλευάσετε σήμερα, έχει ως πρόεδρο αυτόν με τον οποίο φωτογραφηθήκατε (σας επισυνάπτουμε και το σχετικό), πριν λίγες μέρες, σε ένα κρεσέντο επαρχιωτισμού που σας διέπει, εν αγνοία του ιδίου ο οποίος βρισκόταν δύο δωμάτια πιο πέρα . Και όλα αυτά προκειμένου να ενισχύσετε, γελοιωδώς, το "προφίλ" του παράγοντα του τόπου (γελάει ο κόσμος). Απλά πράγματα, κύριε Φλεβάρη μας : Καλύτερα μια "συμμαχία των ντροπαλών", όπως λέτε, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων.

Ξέρετε εσείς. Και δυστυχώς για εσάς ξέρει πλέον κι η κοινωνία. Ραντεβού στις κάλπες.

ΥΓ. : Μέχρι τότε, εσείς προσωπικά, συνεχίστε να ψυχαγωγείτε τους συμπολίτες μας με τον σοβαροφανή μαυρογιαλλουρισμό της δεκαετίας του ’50 και τις απείρου κάλλους selfies σας.

Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...