Κάρπαθος: "12 Χωριά... μια Γευστική Χρονιά!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα : "12 Χωριά... μια Γευστική Χρονιά!" Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου οργανώνει επίδειξη γαστρονομίας στο νησί στο πλαίσιο αποστολής 7 εξειδικευμένων γαστρονομικών συντακτών από ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέφωσε αναφέρει τα εξής: "Εν όψει της γαστρονομικής διάκρισης της ΠΝΑΙ ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 και σε συνδυασμό με την οικιστική ταυτότητα της Καρπάθου με τα 12 γραφικά χωριά της, επιθυμούμε να οργανώσουμε την επίσκεψη αποστολής 7 εξειδικευμένων γαστρονομικών συντακτών από ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο νησί θα οργανωθεί επίδειξη γαστρονομίας με την παρασκευή μιας συνταγής ανά χωριό. Η επίδειξη σε κάθε χωριό θα συνοδεύεται και με μία παρουσίαση-εκπαίδευση για το γαστρονομικό Τουρισμό. Τέλος, μετά το press trip, με τις 12 συνταγές και τις φωτογραφίες από τα 12 χωριά θα ετοιμάσουμε ημερολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή.

Η Eπιτροπή Τουριστικής Προβολής και Aνάπτυξης στην προσπάθεια της να αναπτύξει τον γαστρονομικό τουρισμό και να αναδείξει την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Καρπάθου, προσκαλεί όλα τα χωριά (Προέδρους, Συλλόγους και Επιχειρηματίες) να συνεργαστούν ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο project να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Για την Eπιτροπή Τουριστικής Προβολής και Aνάπτυξης Δήμου Καρπάθου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΛΥΤΟΣ

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Με το λιοντάρι του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη ο Δήμαρχος Ρόδου -Την...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους...
«Ο κ. Τσίπρας πήγε πρόσφατα στην Τουρκία. Εύχομαι να μη συζήτησε μια λύση τύπου Μακεδονίας για το...
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...