"Θερμή" υποδοχή Μπένι στην Κρήτη - Τον... φυγάδευσαν

Εν μέσω αντιδράσεων και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η "κάθοδος" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη.

Στο Αρκαλοχώρι από όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία ο κ. Βενιζέλος, έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, οι οποίοι κρατώντας μαύρες σημαίες διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος μεταφέρθηκε αιφνιδιαστικά στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 5, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.

Μετά τη "φυγάδευση" του κ. Βενιζέλου, προς το ξενοδοχείο κατευθύνθηκαν εκπαιδευτικοί οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαθεσιμότητα και για τις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων τους.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...