"Θερμή" υποδοχή Μπένι στην Κρήτη - Τον... φυγάδευσαν

Εν μέσω αντιδράσεων και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η "κάθοδος" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη.

Στο Αρκαλοχώρι από όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία ο κ. Βενιζέλος, έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, οι οποίοι κρατώντας μαύρες σημαίες διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος μεταφέρθηκε αιφνιδιαστικά στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 5, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.

Μετά τη "φυγάδευση" του κ. Βενιζέλου, προς το ξενοδοχείο κατευθύνθηκαν εκπαιδευτικοί οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαθεσιμότητα και για τις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων τους.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Νατάσα Βενετοκλή υποψήφια με την Παράταξη του Μανώλη Γλυνού -"Νίκη με άρωμα γυναίκας...
«Οι συνομιλίες με τις αεροπορικές εταιρείες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και στόχος της κυβέρνησης...
ΙΣΧΥΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 50 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ -Η...
Ο Νίκος Γερονικόλας στο πλευρό του Μανώλη Γλυνού. -Ηχηρή συμμετοχή των παραγωγικών δυνάμεων του...