Θάνατος 5χρονου απο το Βέλγιο στη Κω που έκανε διακοπές...

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου 5χρονου αγοριού από το Βέλγιο, το οποίο βρισκόταν με τους γονείς του για διακοπές στην Κω (σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι).

Το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους γονείς του, την πεερασμένη Δευτέρα.

Ειδοποιήθηκε ιδιωτική ιατρική εταιρεία του νησιού και το παρέλαβε με ασθενοφόρο (άγνωστο τι διάγνωση έγινε) και στη συνέχεια το παιδί επέστρεψε κανονικά στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Την Πέμπτη το απόγευμα αφού επιδεινώθηκε η κατάσταση του το παιδί εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κω , όπου μισή ώρα μετά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιατρικό χώρο -με βάση όλες τις ενδείξεις- το παιδί παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα που δεν διαγνώσθηκε από την αρχή με συνέπεια, η διάτρηση της να οδηγήσει σε περιτονίτιδα και αυτή με τη σειρά της σε σήψη, η οποία επέφερε και το θάνατο του άτυχου παιδιού.

(Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ιατρικά δεδομένα η θνητότητα σε περιπτώσεις οξείας σκωληκοειδίτιδας και περιτονίτιδας κυμαίνεται από 0 – 6,75%)

H νεκροτομή του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (στο νεκροτομείο Κω) από Ιατροδικαστή τον οποίο θα επιλέξουν οι γονείς του παιδιού (πιθανότατα και από το Βέλγιο) ώστε να καταδειχθούν από την ιατροδικαστική έκθεση τα ακριβή αίτια και οι πιθανές ευθύνες για το θάνατο του.

Aegeanews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...