Η Axion Hellas στον Δήμο Καρπάθου: " Σκοπός η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα : "Η Axion Hellas στον Δήμο Καρπάθου: " Σκοπός η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο"

Με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό και προετοιμασία επίσκεψης ιατρικού κλιμακίου στην Κάρπαθο και την Κάσο, συναντήθηκε χθες (20/11) στο Δημαρχείο Καρπάθου, ο Πρόεδρος της Axion Hellas κ. Βασίλης Πατέρας , η Αντιπρόεδρος κα. Αίγλη Ζέλλου και το μέλος κα. Ιωάννα Μαρτίνη, με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τούμα και τον Πρόεδρο του ΚΟΠΑΠ κ. Γιώργο Βασιλαράκη.

Η άφιξη του κλιμακίου αναμένεται αρχές Μαίου και στα δύο νησιά και απαιτεί σαφέφαστα απαραίτητη προετοιμασία, αφού παράλληλα με τις 23 ιατρικές υποειδικότητες θα πραγματοποιηθούν αξιόλογες δράσεις με τη συνεργασία σημαντικών ελληνικών Ιδρυμάτων και Συλλόγων.
Ο Πρόεδρος της Axion Hellas κ. Βασίλης Πατέρας καταθέτει με σοβαρότητα και με αίσθημα ευθύνης τον σκοπό της οργάνωσης:
"Σκοπός της οργάνωσης μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, που διαβιούν στις απομακρυσμένες ή/και ακριτικές περιοχές της νησιωτικής και της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι οποίες, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της απόστασης από τα μεγάλα αστικά κέντρα, στερούνται την εύκολη πρόσβαση τόσο σε βασικά αγαθά, όπως οι υποδομές υγείας και εκπαίδευσης, όσο και σε δράσεις ή εκδηλώσεις που στοχεύουν στη βελτίωση, προαγωγή και εξέλιξη του πνευματικού, πολιτιστικού, επαγγελματικού και κοινωνικού επιπέδου της τοπικής ζωής"

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Share