Η Ρόδος τιμά τους φίλους της! Λάτρεις του νησιού από τη Σουηδία και τη Γερμανία επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Ρόδο από το 1975 !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Η Ρόδος τιμά τους φίλους της! Λάτρεις του νησιού από τη Σουηδία και τη Γερμανία επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Ρόδο από το 1975 ! -Ξεχωριστές οι εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. -Τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές της Ρόδου αποτελούν ως γνωστόν οι δεκάδες φίλοι και επισκέπτες της που αγαπούν το νησί, όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά και για τη ροδίτικη παράδοση, τον τρόπο ζωής και κυρίως για τους κατοίκους της Ρόδου. Θεωρούν και το αποδεικνύουν, ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε, την οποία επισκέπτονται επί σειρά ετών. Για όλους τους επισκέπτες - φίλους της Ρόδου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου έχει καθιερώσει καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επαναλαμβανόμενων Επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, απονέμοντας τιμητικούς επαίνους, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στους ανθρώπους αυτούς που θεωρούνται και είναι φίλοι του νησιού και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αφιερωμένες λοιπόν εξ ολοκλήρου στους φίλους αυτούς της Ρόδου, ήταν για άλλη μία φορά, οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στις 3 και στις 10 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο. Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε για άλλη μία φορά τιμητικές διακρίσεις στους φίλους της Ρόδου για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές σας επί σειρά ετών. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Βραβεύθηκαν επισκέπτες από την Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Σουηδία, Δανία και Βέλγιο. Πρόκειται για τους: Τον Γερμανό κ. Wolfgang Fels που επισκέπτεται τη Ρόδο από το 1975! Λατρεύει το νησί το οποίο θεωρεί το καλύτερο ελληνικό νησί και δεύτερη πατρίδα του, έχει έλθει περισσότερες από 50 φορές, έχει πλέον προσωπικούς φίλους στη Ρόδο, όπως ο γιατρός κ. Τσαμπίκος Πέτας και η κα Βούλα Κασσανή, οι οποίοι συνόδευαν τον ίδιο και τη σύντροφό του κα Renate Weller, επίσης από τη Γερμανία, στην εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων. Ο φιλέλληνας κ. Wolfgang Fels, λατρεύει τη Ρόδο, μιλάει ελληνικά και του αρέσει η ελληνική μουσική. Το ζευγάρι διαμένει στο ξενοδοχείο Doretta Beach στον Θεολόγο. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε και η κα Pauline Joyce Peacock από την Αγγλία που έχει έλθει στη Ρόδο 32 φορές μέχρι τώρα και διαμένει στο ξενοδοχείο Mitsis Petit Palais Hotel. Στην πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου η κα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους εξής: Στο ζεύγος κ. Lars και κα Kerstin Westerman από την Σουηδία που έρχεται στη Ρόδο από το 1976, 43 φορές μέχρι τώρα, διαμένει στο Mitsis Faliraki Beach και συνοδευόταν στην εκδήλωση από την υπεύθυνη κρατήσεων του ξενοδοχείου κα Δέσποινα Γκόνου, στην κα Grethe Hansen από τη Δανία που έχει επισκεφθεί το νησί περισσότερες από 40 φορές και στον γυιό της κ. Klaus Ejnar Hansen που έχει έλθει στη Ρόδο 30 φορές μέχρι τώρα και διαμένουν στο ξενοδοχείο City Center Hotel.

Βραβεύθηκαν επίσης, το ζεύγος κ. Robin και κα Pauline Halford από την Αγγλία και το ζευγάρι των κ. Brian και κας Karen Anderson από τη Σκωτία. Όλοι έχουν έλθει στη Ρόδο 40 φορές και διαμένουν στη Λίνδο, ενώ στην εκδήλωση συνοδεύονταν από τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου κ. Ευριπίδη Γκόνο. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης στην κα Annelie Winkel από τη Γερμανία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 30 φορές, στο ζεύγος κ. Donald Huysmans Van και κα Yvonne Den Dries από το Βέλγιο που έχουν επισκεφθεί το νησί περισσότερες από 27 φορές, καθώς και στην οικογένεια των κ. Dirk, Tim και κας Marleen Vancauwenberge - Declecq από το Βέλγιο που έχουν επισκεφθεί το νησί 20 φορές. Οι Βέλγοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Atlantica Princess Hotel και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Θεοχάρη Θεοχάρους.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου. Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του και ότι απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...