Η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου - Οι νέοι πρόεδροι των τεσσάρων τμημάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 21 Δεκεμβρίου 2017

Εξελέγησαν τα μέλη της νέας Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Η εκλογή των μελών έγινε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου 51μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του, η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, που προήλθε από τις επιμελητηριακές εκλογές της 16ης & 17ης Δεκεμβρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα και στη συνεδρίασή του στις 20 Δεκέμβρη, εξέλεξε τα 7 Μέλη της νέας Διοικητικής Επιτροπής, ως εξής:

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Πρόεδρος: Γιάννης Πάππου Α’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Παπασταματίου Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Αντώνογλου Γενική Γραμματέας: Φαίδρα Σπανού Οικονομικός Επόπτης: Απόστολος Ασπράκης

Τις δύο νέες θέσεις μελών στη Διοικητική Επιτροπή, θέσεις αντιπροέδρου - υπευθύνου, που ορίζονται από τον νέο Επιμελητηριακό Νόμο 4497/2017, καταλαμβάνουν οι: Νίκος Τσακίρης: Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιάννης Σιφουνιός : ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

Παράλληλα, εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, για την Κ.Ε.Ε. ορίσθηκαν τα μέλη Νίκος Γερονικόλας (τακτικό) και Άγγελος Καλαθιανάκης (αναπληρωματικό) και για τα Περιφερειακά Επιμελητηριακά Συμβούλια τα μέλη Άγγελος Καλαθιανάκης, Αρκάδιος Σκαλίδης και Πασχάλης Βρακίδης. Σημειώνεται ότι τόσο στην Κ.Ε.Ε. όσο και στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο, μετέχει και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Οι εκλογές των 4 τμημάτων του Επιμελητηρίου, ανέδειξαν τους κάτωθι: Μανώλης Τσιάρτας – Πρόεδρος Εμπορικού Τμήματος Κωνσταντίνος Χαρίσης – Αναπληρωτής Πρόεδρος Εμπορικού Τμήματος Γιώργος Πάγκαλης – Πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης Νίκος Τσαγκάρης – Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης Γιάννης Κλούβας – Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών Πασχάλης Βρακίδης – Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών Δημήτρης Σαράντης – Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος Σάββας Παγωνάκης – Αναπληρωτής Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος

Ο Πρόεδρος, κος Γιάννης Πάππου δήλωσε « Με το ξεκίνημα του Νέου Έτους, ξεκινάμε με νέους στόχους, με νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες και φωνές, επικεντρωμένοι πάντα στην πολιτική στήριξης των δοκιμαζόμενων τοπικών μας επιχειρήσεων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος για τη σύσταση της νέας αυτής Ομάδας, της νέας μας Επιμελητηριακής Οικογένειας. Όλοι βρισκόμαστε εδώ για να προσφέρουμε ο καθένας από την πλευρά του, να χαράξουμε και να εξειδικεύσουμε τις προτεραιότητες που αφορούν το κάθε νησί μας ξεχωριστά. Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις μάχες μας».

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμβούλων που θα μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Δ.ΕΤ.Α.Π.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...