Η Αθήνα διαψεύδει την πτώση τουρκικού ελικοπτέρου στα ΙΜΙΑ....

Συνεχίζεται ο πόλεμος συγκεχυμένων πληροφοριών που διοχετεύονται στα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με την δραστηριότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή των Ιμίων.

Τουρκικά μέσα ανέφεραν πως ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής έπεσε σε διεθνή ύδατα κοντά στα Ιμια στη συνέχεια πως το ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση στο πλαίσιο κινητοποίησης των τουρκικών αρχών προκειμένου να αποφευχθεί η προσέγγιση ελληνικών πλοίων στην περιοχή!

Από την Αθήνα διαψεύδεται η πτώση τουρκικού ελικοπτέρου κοντά στα Ιμια . Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως υπάρχει η συνήθης – τον τελευταίο μήνα –αυξημένη αεροναυτική τουρκική δραστηριότητα, την οποία οι ελληνικές αρχές παρακολουθούν.

Η «είδηση» για την πτώση του ελικοπτέρου προστίθεται σε μια σειρά ανάλογων ειδήσεων που αφορούν την τουρκική «δραστηριότητα» στην περιοχή των Ιμίων τις τελευταίες εβδομάδες.

'Ολα ξεκίνησαν με την θεαματικά σκηνοθετημένη επίσκεψη της ηγεσίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στα Ιμια και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διακινήθηκαν. ΠΗΓΗ: the toc.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...