Ζελέ με στραγγιστό γιαούρτι - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

Ζελέ με στραγγιστό

Θερμίδες: 50 Μερίδες: 10 Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 ώρες

Περιγραφή: Υλικά

2 ζελέ φρούτων 2 στραγγιστά γιαούρτια 0% 1/2 φλιτζάνι φρούτα κομμένα

Εκτέλεση

1. Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. 2. Το αφήνετε λίγο να κρυώσει όχι να πήξει και ανακατεύετε σιγά σιγά με το στραγγιστό γιαούρτι και τα φρούτα. 3. Το βάζετε σε μια φόρμα ή ταψί και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει για 5 ώρες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...