Ευχαριστίες από το Γυμνάσιο Παραδεισίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

O Σύλλογος Διδασκόντων και ο  Διευθυντής του Γυμνασίου Παραδεισίου  ευχαριστούν  και δημόσια:

1) Τον Πατέρα Λουκά Παπακωνσταντίνου, προϊστάμενο  του ενοριακού  ναού Αγ. Νικολάου Παραδεισίου και την Εκκλησιατική Επιτροπή  για την ευγενική τους προσφορά να διαθέσουν αίθουσα του ιερού της Αγίας Μαρίνης, η οποία στεγάζεται στο προαύλιο του σχολείου,  προκειμένου να στεγαστούν οι μαθητές του τμήματος ένταξης, λόγω έλλειψης χώρου στο σχολικό μας συγκρότημα.

Η ανταπόκριση του Πατέρα Λουκά στο αίτημα του σχολείου μας ήταν συγκινητική, καθώς άμεσα φρόντισε να παραδοθεί η αίθουσα διαμορφωμένη κατάλληλα ως χώρος διδασκαλίας, ενώ παράλληλα διέθεσε και κλιματιστικό.

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά της Εκκλησίας και υποδηλώνει έμπρακτα την αγαστή συνεργασία της με το σχολείο μας.

Πατέρα Λουκά, να έχουμε την ευλογία σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις απλόχερα αγάπη και αλληλεγγύη στο ποίμνιό σου με την ίδια γενναιοδωρία ψυχής που σε χαρακτηρίζει.

2) Τον Πρόεδρο του "Α.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου" κ. Σταμάτη Μαχλή, για τη δωρεά 12 μπαλών (βόλλευ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου). Με αυτή του την προσφορά ανανεώθηκε το αθλητικό υλικό του σχολείου και μαζί και το ενδιαφέρον των μαθητών και μαθητριών μας για τον αθλητισμό.


Τους ευχαριστούμε πολύ!


Ο Διευθυντής
Νικόλαος Τσατταλιός

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...