Ευχαριστήριο του Χρήστου Ευστρατίου για την δενδροφύτευση στο Θάρρι

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συμμετείχαν στην δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην περιοχή Θάρρι, την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017.

Η δενδροφύτευση οργανώθηκε από την Περιφέρεια, με το Περιφερειακό Φυτώριο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου, την Ε.Ο.Π.Κ. CB, τη Ρ.Ο.Δ.Α, τους περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και τους μαθητές.

Ο κ. Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, την Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., το 4ο Γυμνάσιο Ρόδου, το Γυμνάσιο Ιαλυσού, το Σύστημα Προσκόπων Ρόδου, το Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου, τους Σαμαρείτες Ρόδου και τον ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου για την συμμετοχή τους στις δράσεις της Περιφέρειας, που σκοπό έχουν την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την GEM Travel των κ. Γιώργου και Χρήστου Μιχαλάκη, που προσέφερε το πούλμαν για τη μεταφορά στο χώρο της δενδροφύτευσες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...