Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Λέρου προς τον Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου "Αγία Μαρίνα"

Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 14 ΤΟΝΝΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ -Παραθέτουμε ευχαριστήρια επιστολή του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ κυρίου ΚΟΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ, για την παράδοση 14 τόννων νοσοκομειακού εξοπλισμού σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λέρου, αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. -Παράλληλα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο. ΚΟΛΛΙΑ για την υποδοχή -την φιλοξενία και το εντυπωσιακό γεύμα που παρέθεσε προς τιμή μας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές μας για το νησί του. Είναι άξιος οικοδεσπότης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΡΟΔΟΥ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Λεριακής Κοινωνίας και εμού προσωπικά προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», για την ευγενική δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων ιατρικών και νοσοκομειακών υλικών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, στο Νοσοκομείο της Λέρου.

Η δωρεά Πανάκριβου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως υπερηχοτομογράφου, καρδιολογικών μηχανημάτων, συσκευών απινίδωσης, χειρουργικών και συναφών εργαλείων, φορείων και αναλωσίμων, συνέβαλλε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια αναβάθμισης του Νοσοκομείου Λέρου προς όφελος της υγείας των κατοίκων της Λέρου και των γύρω νησιών.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης κρίσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας στην τοπική μας κοινωνία, διευρύνοντας τις δυνατότητες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του νοσοκομείου.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Ο Δήμαρχος Λέρου Κόλιας Μιχάλης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ...
Για το δικό της μοναχικό, αλλά συναρπαστικό ταξίδι στους Αρκιούς, και τη μάχη που δίνει για τον...
Δελτίο Τύπου-Θέμα: Εορταστική λάμψη απέκτησε η Ρόδος και οι δημοτικές ενότητες. Ξεπέρασε κάθε...
Μ. Γλυνός στην ημερίδα του ΕΚΑΒ: «Να τελειώνουμε με την αδιαφορία» -Ο σημαντικός ρόλος του ΕΚΑΒ...