Επιτέλους ξυπνείστε! Γράφει ο Μιχάλης Λουλούς, Αγρότης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! -του Μιχάλη Λουλού, Αγρότη

Κι εκεί που λέγαμε ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να μας εκπλήξει άλλο, ήρθε η ψήφιση των τελευταίων μέτρων για να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους αγρότες.

Χωρίς κανένας από τους κυβερνώντες να λάβει υπόψη το ρίσκο και τον κόπο του κάθε αγρότη, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει την “αγωνία του χωραφιού” και την ολοκληρωτική καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μια ανοιξιάτικη μπόρα, χωρίς να σκέφτεται κανείς τι σημαίνει πραγματικά ο πρωτογενής τομέας για την οικονομία της χώρας, πάνε και ψηφίζουν “ελαφρά την καρδία” ό,τι μέτρο έρχεται έξωθεν στη Βουλή.

Με τη μείωση του ΦΠΑ στο 13% στα αγροτικά προϊόντα, θεώρησαν ότι τάχα έλυσαν το πρόβλημα των αγροτών. Ας έρθουν μια μέρα στον πραγματικό “στίβο μάχης” να δουν τον κόπο στην παραγωγή και μετά ας τους φωτίσει ο Θεός να ψηφίσουν.

Όσο δεν υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, τον πραγματικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας μαζί με τον τουρισμό, όσα ημίμετρα και αν πάρουν, η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Επιτέλους ξυπνήστε!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...