Επανεκλογή του Νίκου Μπόνη στο συμβούλιο της ΕΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Πραγματοποιήθηκαν στις 25 Νοεμβρίου, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» με επικεφαλή τον κ. Γιώργο Καρανίκα, ως υποψήφιος συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, Νίκος Μπόνης, ο οποίος  επανεξελέγη.

Σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου ο κ. Καρανίκας, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», θα καλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, προκειμένου να εκλεγούν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας. 

Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού κ. Γιώργος Καρανίκας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, αφενός για την μαζική συμμετοχή των εμπόρων από όλη την χώρα στις εκλογές της ΕΣΕΕ και αφετέρου για το γεγονός ότι από αυτές της εκλογές βγαίνει ενισχυμένη η Συνομοσπονδία, ως κυρίαρχη οργάνωση εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της χώρας.

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...